Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αποτελέσματα Πανελλήνιων

Μεγάλο τσάκισμα. Μεγάλη σφαγή. 35% πέρυσι κάτω από την βάση, 37% φέτος (αν θυμάμαι καλά). Σιγά σιγά θα φτάσουν και το 100%. Αυτός είναι ο στόχος. Μέσα στις ανάγκες μας εκτός από την δωρεάν και δημόσια υγεία,ασφάλιση, βρίσκεται και η παιδεία. παιδεία με π μικρό είναι η αστική. Το ίδιο και η ασφάλιση και η υγεία σε ένα καπιταλιστικό σύστημα. Παιδεία με Π κεφαλαίο ήταν κάποτε και θα ξαναγίνει η σοσιαλιστική. Βασικές αρχές για την ανάπτυξη ενός καπιταλιστικού συστήματος, είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων στην επιχειρηματικότητα, στα μονοπώλια, στην εκμετάλλευση.
Αντίθετα στον σοσιαλισμό, βασική αρχή στην παιδεία είναι η ΑΝΑδιαπαιδαγώγηση στην διαμόρφωση της ταξικής συνείδησης. Αυτό επιδιώκουμε, αυτό θα κερδίσουμε με τους συνεχείς αγώνες.

Υ.Γ Μέσα σε αυτούς τους τσακισμένους, σφαγιασμένους, πείτε τους όπως γουστάρετε ήμουν και εγώ. Αλλά δεν κατάλαβα Χριστο, αφού ο Χριστος δεν υπάρχει :)

3 σχόλια:

  1. Έτσι όπως έχουν κάνει τα πράγματα, όπως άκουσα και στα κανάλια, όλος ο κόσμος έστω και με 5 κάπου θα μπει !
    Το θέμα δεν είναι να μπεις κάπου, είναι ότι όταν θα ... βγεις, να έχεις μια αξιοπρεπή εργασία !
    Και αυτό ειδικά το τελευταίο το έχουν κάνει σκ@@@ ... όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου !

    Πάντως εγώ να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά !

    υ.γ. αν υπήρχε Χριστός ή Θεός κλπ., δεν θα το ξέραν οι ... αρχιπαπάδες ;;;;;;;;
    Δεν βλέπεις τα αίσχη που κάνουν ;;;
    Άρα προφανώς δεν υπάρχει τίποτα ... αλλιώς δεν θα φοβόνταν οι τραγόπαποι, ειδικά οι "δεσποτάδες" ;;;

    Γεια χαρά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει αυτά που γράφεις είναι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπου οι μαθητές κλήθηκαν να εξεταστούν στο εάν έχουν αφομοιώσει την πολιτική της Διά Βίου Μάθησης, που στην ουσία είναι η διαρκής εκμετάλλευσή τους και στο εκπαιδευτικό σύστημα και, κυρίως, στη μελλοντική τους εργασιακή ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To είχα διαβάσει στο βιβλίο του Θέμου Κορνάρου πριν από αρκετά χρόνια.Έλεγε:
    Το 1836 στην βουλή των λόρδων,ο λόρδος Λοντόνερι είχε πει: "Ο Ελληνικός λαός πρέπει να μείνει μικρόψυχος και αμόρφωτος ως οι λαοί του Ινδονιστάν δια να είναι ακίνδυνος"
    Αυτός είναι ο στόχος τους.Να μην κατακτήσουμε την γνώση γιατί ξέρουν,μερικές φορές καλύτερα από εμάς ότι"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ" Αυτό είναι για μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    Για τούτο πρέπει διαρκώς να μαθαίνουμε και να μαθαίνουμε.Καλή σας νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή